Muttijob og varm frokost – Alt for Damerne, 4. juni, 2015.

alperne

Den uskrevne egns-lov foreskriver, at børn stadig bør trakteres til frokost i hjemmet også selv om de fleste skoler i Schweiz – og i denne del af Frankrig – nu har fået en kantine. De fleste forældre stemte ja, da forslaget om frokost på skolen blev fremlagt. Men alligevel er langt fra alle, der benytter sig af tilbuddet. Traditioner med dybe rødder og social stimatisering af de forældre, som benytter kollektive, statslige foranstaltninger som kantineordning og fritidshjem bevirker, at de som har mulighed for det, stadig henter Matheiu og Matisse til frokost.

 

2 thoughts on “Muttijob og varm frokost – Alt for Damerne, 4. juni, 2015.

  1. God inspirations artikel til vores nuværende debat i forbindelse med valget her i Danmark.
    Dagpengedebatten, prisen på børnepasning, skattestruktur og ligestilling.
    Tak for din artikel

    • Hej Betina,
      Godt, at jeg har kunnet inspirere! Græsset er altid grønnere på den anden side…selv om mange børnefamilier slider i det for at få enderne til at mødes, så har vi opnået mange goder i Danmark, som vi måske tager som en selvfølge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.